POPULER YAYINLAR

4 Ocak 2016 Pazartesi

Dudak Çatlaması Tedavisi

Dudak Çatlaması Tedavisi için kendi evinizde doğal melzemelerden veya ilaçlardan yaralanarak dudaklarınızı tedavi edebilirsiniz. Çok basit yöntemleri vardır çünkü dudak çatlaması halk arasında ve tıb dilinde ciddi bir hastalık değildir bir çok kişide sıklıkla kış aylarında rastlabilir. Bazı bireylerde ise sürekli çatlamalar olmaktadır yaz-kış süren budah bir hastalık olarak nitelendirilebilir. Bunun için doktorunuza başvurmanızda veya en azından eczacınıza başvurmanızda fayda var diyoruz.

Herkes vazelin kremini bilir. Vazelin dudak çatlamalarına çok iyi gelmekte ve dudağı çok kısa sürede eski görünümüne kavuşturmaktadır.

Dudak Çatlaması Tedavisi
Vazeli öncelikle dudaklarınıza sürün. 10Dk kadar bekledikten sonra elinize peçete veya en iyisi sıcak temiz hafif ıslak bir havlu alın ve dudaklarınıza sürdüğünüz vazelinle birlikte durumuz dudak parçalarını silin sürpürün. Çok kolay bir şekilde dudağınız silinecektir vazelinin yumuşatıcı etkisi sayesinde.  Bu işlemi sabah akşam uygulayabilirsiniz.

Dudaklarınızın bir diğer dostu ise yağlardır. Doğru yağlar kullanıldığı sürece dudaklarınızda hiç beklemediğiniz doğalımsı değişmeler olacaktır buda iyi haber demektir. Akşamları yatmadan önce dudaklarınıza masaj yaparak Zeytinyağı yedirebilirsiniz. Bu dudaklarınızın gün boyunca formda kalmasına büyük ölçüde katkı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube