POPULER YAYINLAR

26 Temmuz 2013 Cuma

ARMINE PARDESU MODELLERI

Tesettürlü bayanların vazgeçilmezi olan pardesü modelleri yazlı kışlık derken bir hayli kafa yoruyor. Üstelik sadece yazın giyebileceğiniz bir pardesü de yetmiyor tabi ki. Birbirinden güzel farklı farklı modeller var. Sadece renk seçeneklerinden bile yola çıksak, belki de gardırobumuzda on farklı model ve renkte pardüse modelleri olur. Yeni sezon ürünlerini daima takip eden bayanlar, giyim konusunda vakit harcamaktan hiç ama hiç kaçınmıyorlar. Onlar için şık olmak çok şey ve kendilerine gerçekten bakmayı seviyorlar. Kendilerine değer veriyorlar. Söz konusu muhafazakar giyinen bayara geldiğinden ise durum aslında hiç de farklı değil. Onlar tesettür giyimin bir anlayış olduğunu ve kapalı giyinen bayanlarında aslında şıklığı ne kadar önem verdiklerini en iyi ispat edenleri.

Her sene olduğu gibi belirli semtlerin çarşılarına tıkılıp kalmaktan sıkılan bayanlar artık modayı internet üzerinden takip ediyorlar. Çeşitli web sitelerinde istediği modeli arayan hanımlar için durum her zaman iç açıcı olmuyor tabi ki. Web sitelerinde arzuladıkları pardesü modellerini bulamayan ve en moda diye tüketiciye sonulan ürünlerin aslında bir kaç sene önce ki yılların ürünleri olduğunu fark ettiklerinde ise gerçekten büyük hayal kırıklığına uğradıkları aşikar. Üstelik kaybettikleri zaman da cabası bu işin. Bu tür bilgi kirliliğinden kaçmanın yolunu ünlü markaların kataloglarını inceleyerek gidermek en mantıklısı. Armine pardesü modelleri gibi ürün gamı çok geniş olan bir markanın tasarımlarından faydalanmak ya da armine markasının yanı sıra tesettür giyimde nam yapmış tekbir pardesü modellerini inceleyip en moda modelleri kolayca tespit etmek gerekiyor. Birbirinden farklı büyük markaların her yıl farklı farklı tasarımlarla ve bunlara uygun aksesuarlarla yaptıkları kombin giyim tarzları tüketici için çok faydalı oluyor.


2013 pardesü modelleri alışılmışın dışında tasarımları ile bayanları etkilese de, sadece pardesüyü çok beğenmiş olmak yeterli olmuyor. Aynı modeli aynı kalite de ve aralarındaki dev uçurum olan fiyat farkları ile de takip etmek durumunda olan binlerce bayan için ise iş daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. 2013 Pardesü fiyatları geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl biraz daha cep yakıyor. En şık modeller için kesenin ağzını açmak gerekecek bu sene. Piyasa da dolanan üç liraya beş liraya satılan ürünler aradan bir ay geçmeden sizi  aldığınıza alacağınıza pişman etmesin dikkat edin.




























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube