POPULER YAYINLAR

23 Temmuz 2013 Salı

UZUN KUPE MODELLERI

Küpeler kadınların en seçici oldukları aksesuarların başında geliyor. Birbirinden gösterişli ve farklı tasarımlarda küpe modelleri günlük ya da gecelerde bizim için vazgeçilmez bir yere sahip. Özellikle de özel gecelerde ve davetlerde abiyelerle kombinlerken en uyumlu ve göz alıcı görünen küpe modellerini tercih etmeye çalışırız. Bu küpeler içinde uzun küpe modelleri 2013 yılında oldukça moda.

Günlük olarak da sık sık tercih ettiğimiz uzun küpe modelleri yeni sezon takı modelleri içinde gerçekten dikkat çekiyor. Son derece muhteşem ve farklı tasarımlarda uzun küpe modelleri bu sezon özellikle de taşlı modelleriyle sıkça karşımıza çıkmakta. Taşlı ve uzun küpe modelleri bayanların bu yıl en çok tercih ettiği şık ve zarif küpe modelleri arasında yer alıyor. Farklı görünmek ve aksesuarlarınızla dikkat çekmek istiyorsanız bu yılın en trend ve göz alıcı uzun küpe modellerine yer verdiğimiz galerimizi inceleyebilirsiniz. Kadınların özen gösterdiği bir ayrıntı olan takılar içinde en sık tercih edilendir küpeler. Özellikle de şık ve dikkat çeken 2013 uzun küpe modellerini abiye kıyafetlerinizle kolayca kombinleyebilirsiniz. Şık uzun küpe modellerinin yer aldığı konumuz da yer alana uzun küpeler genel olarak metal ya da taşlı modellerden oluşuyor. Fark yaratmak dikkat çekmek istiyorsanız mutlaka uzun küpelerini tercih etmelisiniz.

Yüz yapısına göre yuvarlak bir yüz şekline sahip olan bayanlara uzun, ince küpeler yüzünüzü biraz uzun ve köşeli gösterir ve size daha çok yakışır. Kare bir yüze sahip olanlar da uzun küpe modellerini tercih etmelidirler. Modası asla geçmeyen uzun küpeler size farklı bir şıklık katacak. Uzun ve ince yüzlü bayanlara uzun küpe modelleri yüzlerini daha da uzun gösterdiğinden dolayı pek yakışmamaktadır. Sizleri 2013 uzun küpe modelleri galerimizle baş başa bırakıyoruz.


























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube