POPULER YAYINLAR

27 Temmuz 2013 Cumartesi

BAYAN T-SHIRT MODELLERI

 
M
O
D


G
Ü
N
Ü






Yazın sıcak günlerini bayanlar 2013 tişört modelleri arasından yaptıkları seçimlerle geçiriyorlar. Hemen her renkten model ve şık koleksiyonların ön planda olduğu modellerle karşılaşabilirsiniz. Sizlere yeni sezonda ayrıcalığı yakalayabileceğiniz en şık trendleri hazırladık. Özellikle kendi modanızı oluşturmanız için bayan tişört modelleri arasından renkli butikleri ayırdık. Seçim yaparken titiz bir şekilde kendi modanıza uygun olan modelleri seçmeye özen göstermelisiniz. Bunun yanında ilgi çekici renkleri ve her alanda dikkat çeken modelleri seçebilirsiniz. 2013 bayan tişört modellerini marka marka koleksiyonlarda arayıp durdum. Sizlere bu yazımda ilgimi çeken her modeli sunmak istiyorum. Aynı zamanda tişört modelleri arasından da size uygun görselleri sunmaya çalışacağım.

Markaların yeni sezon için hazırladıkları tasarımlarda, o kadar fazla renk ve tasarım var ki, hangilerini seçeceğinize karar veremiyorsunuz. İlk etapta dikkat çekici olan tasarımların açık tonlarla hazırlanmış modeller olduğunu söyleyebilirim. Askılı tişört modelleri açık renk tonlarıyla süslenmiş tasarımlar arasında yerini almış durumda. Baskılı olmayan sade tek renk askılı tişörtler her sezon ilgiyle karşılanıyor. Bayanlar bu sezonda da gerek günlük giyimde, gerekse iş yerlerinde bu koleksiyonları tercih ediyorlar. V yaka tişört modelleri de bayanların sıkça tercih ettikleri tasarımlar arasında yerini almış durumda. Bu modellerde de kendi modanızı açığa çıkarabileceğiniz koleksiyonlar yok değil. Tabi sizler kendi modanızı kombin yada renkli tasarımlardan seçerek oluşturmalısınız. Baskılı tişört modelleri de bu sezon oldukça popüler. Özellikle çizgi film kahramanlı baskılar, bayanları tatlı tatlı gösterebiliyor.


Yeni sezon tişört modelleri ve tasarımlarını her mağazada bulabiliyoruz. Ama önemli olan bu tasarımları uygun fiyatlarla elde etmek. Bunun için de her mağazanın reyonlarını incelemek gerekiyor. Belirli markalar bu yönde son derece kaliteli diyebileceğim bayan tişörtlerini butiklerine eklemiş. Mesela Defacto markasının tasarımlarında aradığınız her modeli bulabileceğinizi düşünüyorum. Çizgili tişört modelleri markanın en çok satılanları arasında yerini alıyor. Bayan reyonlarında son derece ilgi çekici tasarımların ön planda olduğunu görebilirsiniz. Bayan tişört fiyatları da markanın mağazalarında uygun aralıklarla sunuluyor. Fiyatlar yüksek olsa dahi, marka her sezon belirli kampanyalarından vazgeçmiyor. Bence tercih edilebilecek en iyi markalardan. Bunun gibi birçok markayı sizler de keşfedebilir 2013 bayan tişört tasarımları arasından seçimler yapabilirsiniz.










































 





























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube