POPULER YAYINLAR

26 Temmuz 2013 Cuma

Stil İkonu: Kate Moss

      O, stil ikonlarının anası, modellerin en cool' u ve moda dünyasının vazgeçilmez isimlerinden birisi. 14 yaşında uçakta keşfedilen Kate Moss, o günden beri farklı yüzüyle moda dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. her yaptığı iş, attığı adım ve giydiği kıyafet manşet olacak değerde olan bu kadının stilini incelememek olmazdı. kanımca cool'luk kendisinin damarlarından akmaktadır. Bazı insanların bazı şeyler olmak için özel olarak yaratıldığını düşünürüm hep. Kate Moss da, bu dünyaya Top Model olmak için gelmiş, net. Biz fanilere de bu stil ikonunun stilini mercek altına almak kalıyor.



     Aslında Kate Moss' un stili bence sadece cool olmakla açıklanabilir. Çünkü, o kadar sade ama aynı zamanda içinde asilik barındıran şık parçalar seçiyor ki, vahşi güzelliğini taçlandırıyor diyebiliriz. Stilinin temelinde skinny jeanler yer alıyor. Günlü hayatta özellikle siyah skinnyler, deri parçalar, botlar ve blazer ceketler vazgeçilmezleri. 









         Kate Moss ve kürklerle olan ilişkisi başlı başına değerlendirilmeye alınacak kadar yoğun. Kış aylarında birbirinden farklı renk ve desende kürkleri sırtından düşürmüyor. Gerçek kürklerin giyilmesine kesinlikle karşıyım, biz insanların temel yaşam ihtiyacı dışındaki lükslerimiz için doğaya ve canlılara verdiğimiz zarar sonumuzun da başlangıcı olacak diye düşünüyorum. 




            Özel gün ve gecelerde ise Kate, tarzını yine öne çıkarıyor ve sıradan olmayan seçimler yapıyor. Genel olarak siyah, gold ve gümüş tonları tercih eden Kate Moss' u çok renkli kıyafetlerle görmek pek mümkün olmuyor.




       Kate' in saç ve makyajı ise genellikle çizgisini yitirmiyor. Özellikle saçlarının rengi ve boyu konusunda önemli bir istikrar sahibi Kate. Ona kesinlikle sarı saçtan başkası yakışmıyor. Makyajında ise gözlerini dumanlı  yaparken, dudağını nude rujlarla tamamlıyor.  Zaman zaman kırmızı ruj sürse de, ben ona daha cool ve asi hava katan göz ağırlıklı makyajını daha çok yakıştırıyorum.







Görsel: pinterest


Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube