POPULER YAYINLAR

28 Temmuz 2013 Pazar

YENI SEZON ETEK MODELLERI

Yeni sezon trendlerinde şık bayanlar için en yeni ve güzel yeni sezon etek modellerini sizler için bir araya getirdik. Yeni sezon etek modellerinde canlı renklerin bu sezon yoğun kullanımı dikkat çekiyor. Etek modelleri yeni sezonda bayanlar tarafından özellikle de ilkbahar yaz aylarında en çok tercih ettiği kıyafetler arasında yer alıyor. Trendleri yakından takip eden kadınlar bu yıl en çok kalem etek modellerini, mini bandaj etekleri ve uzun şifon etekleri tercih ettiler.

Günlük kullanımdan ziyade iş ortamında daha sık tercih edilen kalem etek modelleri yeni sezon etekleri içinde dantelli ve peplum modelleriyle de  ön plana çıkıyor. 2013 yılında popüler olan bir başka etek modeli de kot etekler olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle kalem tek formlu kot etekler yırtık modelleriyle bu sezon dikkat çekiyor. Üzerine giyeceğiniz bir gömlek ya da tişörtle günlük ve spor bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu sezon etek modelleri içinde özellikle de yaz aylarında en popüler etekler şifon uzun etek modelleri olarak karşımıza çıkmakta. Desensiz düz renklerden oluşan şifon etek modelleri uçuş uçuş modelleriyle yaz aylarında hej rahat hemde şık bir görünüm sağlamanıza yardımcı olur. Yeni sezon etek modellerinin genel olarak ortak özelliği yüksel belli olması. Yüksel bel etekler mini, maxi ve midi modellerde tek trend diyebiliriz. Düşük bel etek modelleri bu sezon son derece demode olurken asla kullanmamanızı önerdiğim etek stillerinden. Özellikle yaz ayları için 2013 etek modelleri yılın trendi desenlerin yoğun kullanıldığı kalem ve mini bandaj etek modelleriyle son derece iddialı etek modellerinden.

Tiril tiril şifon etekler yaz aylarında günlük olarak tercih edebileceğiniz çok rahat ve şık etek modellerindendir. Hem kısa hem de uzun eteklere yer verdiğimiz yeni sezon etek modelleri yazımızda 2013 yılının en çok tercih edilen etek modellerini galerimizden inceleyebilirsiniz.

































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube