POPULER YAYINLAR

24 Nisan 2013 Çarşamba

2013 İlkbahar/Yaz Kesik Üst Modası

     Bugün beni çocukluğuma götüren biri trendden bahsedeceğim. 1990' lı yılların en yaygın modası kesik üstler 2013 İlkbahar/Yaz sezonunda tekrardan hayatımıza girdi. Bu üstleri giymek biraz fizik biraz cesaret istese de doğru parçalarla giyerseniz mükemmel görünmenize yardımcı olacak kadar da güçlüler. Zara ve Mango gibi dünyaca ünlü markaların sezonlarında da rastlayacağınız bu parçalar 2013 yazına damgasını vuracak gibi görünüyor. 


   Ben bu üstleri özellikle korse şeklinde ve yüksek belli eteklerle kombinlemeyi seviyorum. Eğer elegan bir hava yakalamak istiyorsanız kesik üstleri stilettolarla, spor ve günlük bir görüntüye ulaşmak istiyorsanız da sandaletlerle giymenizi öneririm. Bunun için aşağıda örnek bir kombin de hazırladım. 









    Sokak modasında da birkaç sezondur kullanılan bu parçalar nasıl kombinlenmiş merak ediyorsanız ilham almak için aşağıdaki görsellerden yararlanmanın tam zamanıdır. 













     Kaynak: pinterest

       Bu parçaların kullanmanın biraz cesaret istediğinizi düşünseniz de özellikle yüksek belli parçalarla birlikte dengeli bir görüntüye ulaşmanız mümkün. Aksi halde yeterince dekolteye sahip bu parçalar sizin basit bir görünüme ulaşmanıza neden olabilir. Peki siz bu trendle ilgili neler düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube