POPULER YAYINLAR

21 Nisan 2013 Pazar

Aynalı Güneş Gözlükleri Trendi

    Bu mevsimin ilkbahar mı yoksa kış mı olduğuna henüz bir türlü karar verememiş olabilirim. Ancak, bu havaların yerini kavurucu sıcaklara  bırakmasına da ramak geldi diyebiliriz. Bu yüzden gözlerinizi güneşten korumak için gözlük alışverişine çıkmanızın da tam zamanıdır. Bu yılki güneş gözlüğü trenlerini geniş olarak bu yazımda ele almıştım. Bugün daha mikro boyutta bir güneş gözlüğü dosyası hazırlayacağım. Hemen hemen her stil postunda ve mağazalarda gördüğümüz aynalı güneş gözlükleri 2013 yazında gözlerimizin havasına hava katacak benden söylemesi. Şimdiden kendilerini must-have listenize ekleyin.


    Dünyaca ünlü tasarımcılar ve markalar koleksiyonlarında aynalı güneş gözlüklerine fazlasıyla yer vermiş durumdalar. Her bütçeye ve zevke göre gözlük edinmeniz mümkün. Ben özellikle  Ray Ban Aviotar modellere aynalı camları çok yakıştırıyorum.


    Bir trend böylesine yaygın olur da sokak modası geri kalır mı? Elbbete hayır:) Yaz kış demeden kombinlerinde bu aynalı gözlükleri kullananların sayısı bir hayli fazla. Ne tarz bir gözlük alacağınız konusunda kararsızsanız sokaklardan ilham alın!
















      Kaynak: pinterest

     Güneş gözlüğünün şıklığı tanımlayan en önemli aksesuarlardan birisi olduğuna inanıyorum. Bu yüzden yüzünüze uygun güzel bir güneş gözlüğü seçmek oldukça önemli. Aynalı camlar bu yıl oldukça trend olduğu için hemen her modelde aynalı güneş gözlüğü bulmanız mümkün. Geriye sadece yüzünüze uygun bir modeli seçmek kalıyor!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube