POPULER YAYINLAR

21 Ocak 2013 Pazartesi

2013 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Trendleri

    2013 Bahar yaz aylarında ayaklarımıza neler giyeceğiz merak ediyor musunuz? Moda haftalarında 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının sinyalleri çoktan verildi bile. Ben de tüm defilelerden yola çıkarak 10 maddelik 2013 İlkbahar/ Yaz ayakkabı trendleri listesi oluşturdum. Bakalım siz kendinize en çok hangi trendi yakın bulucaksınız:)

1. Bodur Topuk: 2013 yılında kısa ve kalın topuklar bol bol gündemde olacak. Yüksek ve sivri topuklardan daha rahat bir trend olduğuna eminim:)


2.Gladyatör Sandaletler: Gladyatörler 2-3 sezon önce hayatımızda fazlasıyla yer bulmuştu. Hepiniz mutlaka hatırlarsınız. İşte bu sezon gladyatörler yeniden hayatımıza girecek. Üstelik topuklu, düz çeşit çeşit modellerle geliyor. Arenaya çıkmaya hazırlanın:)


3.Metalik: Bu sezon metalik ayakkabıları bol bol göreceğiz. Üstelik sadece altın veya gümüşte değil renklerde de metalik etkiler göze çarpıyor. İddiayı seven kadınlar bu trende kesinlikle bayılacak.


4.Mimari Tasarımlar: Ayakkabı tasarımcıları bu yıl oldukça özgür davranmış. Birbirinden çok sayıda birbirinden farklı ve stil sahibi tasarımlar yaratıcılığın sınırlarını zorluyor.


5. Sivri Burun: Birkaç sezondan beri platformun tahtını sallayan sivri burunlara ilkbahar yaz aylarında tam anlamıyla doyacağız. Stil sahibi kadınların vazgeçilmezi sivri burunlar desen desen renk renk vitrinlerde olacak.


6. Floral Desenler: Yaz denince akla ilk gelen desenler ayaklarımıza da sirayet edecek. Birbirinden farklı bu desenlerle ayaklarımız çiçek açacak.


7. Sıradışı Topuklar: 2013 yılında topuklar bizi hayli şaşırtacak. Giyince ne kadar rahattır bilmem ama çok güzel göründüklerine eminim:)


8. Havalı Dolgular: Kesinlikle yazın olmazsa olmazları olan dolgu topuklar artık çok daha havalı. Adeta sanat eserine benzeyen tasarımlarla hem rahat etmek hem de muhteşem görünmek mümkün olacak.


9.Transparan detaylar: Topuklardan kayışlara kadar bu sezon tüm ayaklar şeffaf olacak. 


10.Kısa Kare Topuklar: Bu yıl bu minicik topuklar ayaklarımızda fazlasıyla yer bulacak. Üstelik çok da rahat oldukları şüphe getirmez bir gerçek:)


    İşte 10 maddelik 2013 İlkbahar/Yaz ayakkabı trendleri böyle. Ben en çok floral desenlere ve sivri burunlara bayıldım diyebilirim. Peki sizin bu yaz için favoriniz hangisi?:)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube