POPULER YAYINLAR

22 Ocak 2013 Salı

Başbakanlık Balosunda Michelle Obama Ne Giydi?

   Barack Obama' nın ikinci defa başkan olmasının ardından gerçekleştirilen baloda Michelle Obama' nın tercihi yine Jason Wu'dan yana oldu. Kırmızı renk elbisesiyle oldukça şık görünüyordu.   Michelle Obama' nın bu yılki kırmızı elbisesiyle yakaladığı şıklık tesadüfi değil elbette. 2009 yılında giydiği Jason Wu beyaz elbisesi de günlerce konuşulmuştu.


   First Lady halkın önüne çıkarken de Thom Browne kemerli bir palto giymeyi tercih etti. Paltosunu sivri burun çizmelerle ve mor eldivenlerle tamamladı. Obama çifti ilk danslarını Jeniffer Hudson'ın "Let's Stay Together " şarkısında gerçekleştirdiler. Dans ederken elbisenin sırt detaylarını da yakından görme fırsatı yakaladık tabi:)




   Baloda Beyonce Emilio Pucci bir elbise giymeyi tercih etmiş. Kırmızı bir Micheal Kors giyen Alicia Keys de  oldukça şık görünüyordu. Çocukların balosunda sahne alan Katy Perry  Johhny Wujek tarafından özel olarak tasarlanan bir kostüm giyerken,  Eva Longoria'nın baloya gelirken giydiği palto Bally markaydı.


    4 yıl aradan sonra Jason Wu istikrarını koruyan Michelle Obama' nın bu yılki elbisesinin modelini kendisine daha çok yakıştırdım ancak beyazın ona çok yakıştığı da bir gerçek. Siz ne dersiniz Michelle Obama bu yıl mı yoksa 4 yıl önce mi daha şık?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 MODA DÜKKAN
Design by MODADUKKAN | MODA
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Flickr YouTube